Veiligheid van uw spullen

Al onze opslagruimtes zijn verwarmd en geventileerd zodat uw waardevolle en dierbare goederen of huisraad in topconditie blijven. Het hele pand wordt door geavanceerde camerabewaking en een beveiligingssysteem in de gaten gehouden. In uw eigen opslagruimte heeft u uiteraard absolute privacy.

Klantervaring

Theo (33) en zijn Annemiek (31) zochten vorig jaar wegens een verbouwing een tijdelijke opslagplaats voor hun inboedel. "Tijdens de rondleiding werden we gewezen op de camera's die door het hele pand hangen. Dit gaf een veilig gevoel. Je weet zeker dat je spullen in de gaten gehouden worden en zo konden we zonder zorgen verbouwen," aldus Theo.

Brandmeldinstallatie

De vestigingen van Bo-rent mini opslag zijn voorzien van een brandmeldinstallatie volgens de eisen van de brandweer. Daarnaast zijn er diverse brandharspels en -blussers te vinden op alle verdiepingen. Het gehele gebouw is voorzien van een brand- en inbraakalarmsysteem dat gekoppeld is aan het algemene beveiligingssysteem met een doormelding naar een alarmcentrale. Er wordt direct gereageerd als het alarm afgaat.

Privacy

U bent de enige die toegang heeft tot uw spullen. Op uw opslagunit zit een uniek slot waar alleen u de sleutels van heeft. U krijgt daarbij een persoonlijke toegangspas, zodat de veilige opslag en uw privacy gewaarborgd is. Bo-rent bewaart geen sleutel van uw opslagruimte.