Bo-rent Self-Storage: Tijdelijke opslag


Wij helpen u graag bij de opslag van uw spullen zelfs al is het maar voor tijdelijk. Omdat wij bij Bo-rent mini opslag beschikken over de mogelijkheid tot flexibel huren vindt u bij ons altijd een passende huurperiode voor de opslag van uw goederen.  U huurt een opslagunit per 4 weken, dus u zit niet vast aan een langdurig contract. Op deze manier heeft u geheel de vrijheid om zelf te bepalen hoe lang u de opslagruimte huurt.

Tijdelijke opslag particulieren


Of u nu in een verhuizing zit, op reis gaat of met een verbouwing te maken krijgt, bij ons kunt u altijd terecht voor de opslag van uw inboedel en apparaten. In sommge situaties is het juist handig dat u tijdelijk iets kunt opslaan, zoals bij een scheiding. Bij Bo-rent mini opslag begrijpen we dit en bieden wij u graag de mogelijkheid om flexibel te kunnen huren.


Tijdelijke opslag
zakelijk

Bo-rent Self Storage is een uitstekende oplossing als u op zoek ben naar bijvoorbeeld archiefopslag, goederenopslag of een opslagplaats voor uw voorraad. Ook voor tijdelijke opslag, zoals seizoensartikelen of promotiematerialen biedt Bo-rent mini opslag zeer aantrekkelijke oplossingen, u kunt bij ons units huren tot 105 m3, maar ook voor bijv. 500 pallets hebben we  complete etage's van bijv. 500m2 voor u beschikbaar ( is per filiaal wisselend).

U kunt zeven dagen per week terecht voor uw routevoorraad, monsters of andere dagelijkse benodigdheden. Toegankelijkheid vinden wij erg belangrijk. In sommige gevallen hebben de zakelijke opslagruimtes een eigen toegang. Zakelijke opslagunits bevinden zich op de begane grond. U kunt bij ons natuurlijk ook binnen laden en lossen. Bij transport of opslag van uw voorraad kunt u gebruik maken van steekkarretjes of platte wagens.

Interesse in onze mogelijkheden of in een hele etage van 500m2 ? Neem dan  contact met ons op

Veilig en goedkoop uw spullen opslaan voor elke situatie

Alle vestigingen beschikken over: 
  • Cameratoezicht
  • Pandbeveiliging
  • Overdekt laden en lossen
  • Flexibel huren (tijdelijk of lange periode)
  • 7 dagen per week toegangelijk
  • Transport mogelijkheden
  • Persoonlijke toegangscode
  • Opslagunit alarm

Zoals u ziet, is Bo-rent mini opslag een voordelige en veilige keuze bij de tijdelijke opslag van uw spullen. Neem daarom vandaag nog stappen om uw spullen netjes en veilig tijdelijk op te slaan. U ontvangt snel van ons een passende offerte voor de storage van uw inboedel. 

Vragen bij het aanvragen van tijdelijke opslagunits? Kom langs op een vestiging bij u in de buurt.
De Bo-rent Laagste Prijs Garantie geldt voor al het verhuurmaterieel, Autoverhuur en Self Storage.
Lees meer