Bo-rent verhuur heeft nu ook unitverhuur Bo-rent Verhuur verhuurt nu ook opslagunits. Wilt u meer ruimte creëren in uw huis, gaat u op vakantie of wilt u een regiovoorraad opzetten. Bij Bo-rent verhuur bent u aan het juiste adres. Bo-rent Self Storage heeft 10 vestigingen in heel Nederland voor bedrijven en particulieren. Veilige, verwarmde en droge opslag en altijd voor de beste prijs.

Bij Bo-rent Self Storage staan uw spullen niet zomaar onder dak. Alle vestigingen zijn namelijk voorzien van een brandmeldinstallatie volgens alle daarvoor geldende eisen. Daarnaast zijn er diverse brandhaspels en blussers aanwezig.
 

Opslagunits van 2,5 tot 110 kubieke meter

 

Het gehele gebouw is natuurlijk voorzien van een brand- en inbraakalarmsysteem dat gekoppeld is aan het algemene beveiligingssysteem met doormelding naar een alarmcentrale. En als het alarm afgaat, wordt er altijd direct op gereageerd.

Persoonlijke toegang. Alleen u heeft toegang tot uw spullen. Een uniek slot met uw eigen sleutels met daarbij een persoonlijke toegangspas waarborgen de veilige opslag van uw spullen en uw privacy. Met Bo-rent Self Storage bent u zeker van de voordeligste en meest betrouwbare partner in Nederland voor de veilige opslag van uw waardevolle spullen.

10 vestigingen voor tijdelijke opslag


Amersfoort
Amsterdam
Delft
Den Haag
Dordrecht
Eindhoven
Emmeloord
Groningen
Lelystad
Nijmegen


Tijdelijke unit of opslag


Zoekt u tijdelijke ruimte voor opslag. Gaat u verhuizen of verbouwen? Uw garage opruimen? Het adres waarvan u zeker weet dat u de laagste prijs betaald is Bo-rent. Optimaal beveiligd

 Vraag vrijblijvend een offerte aan!