Flexibel huren

Flexibel huren

Groeit uw bedrijf bijna uit zijn jasje of juist even niet, kom dan eens vrijblijvend langs bij Bo-rent Selfstorage om u te laten informeren naar de mogelijkheden over flexibel huren. U kunt bij ons kosteloos ook naar een grotere of kleinere unit schakelen.
Lees meer

Kies uw vestiging

Benodigde ruimte:

4,0 m3
55,0 m3

Uw prijs: *

*Prijs per vier weken, exclusief eenmalig €12,10 voor een slot indien u niet over dit speciale slot beschikt
(BTW wordt enkel voor zakelijk gebruik aan de huur toegevoegd. De prijzen van opties en accessoires zijn inclusief BTW.)

Hoe werkt het?

Kies uw vestiging

Met onze tien verschillende vestigingen is er altijd een opslagruimte bij u in de buurt. Zo kunt u uw spullen dichtbij opslaan. Kijk bij onze vestigingen welke het dichtst bij u in de buurt is. 

Kies uw ruimte

Met onze ruimtecalculator rekent u gemakkelijk uit welke opslagunit voor u de juiste maat heeft. Wij hebben altijd diverse maten units direct beschikbaar. Onze kleinste opslagunit is 2,5 m3, de grootste 105 m3. U mag natuurlijk ook eerst komen kijken bij een van onze vestigingen. Onze medewerkers geven u graag een rondleiding. Neem contact op met het filiaal van uw keuze. 

Uw spullen vervoeren

Om het u gemakkelijk te maken verhuren wij verschillende transportmiddelen. Een auto huren bij Bo-rent is al 35 jaar de gewoonste zaak van de wereld. Met meer dan 67 Bo-rent vestigingen verspreid door heel Nederland waar u een auto kunt huren, heeft u snel de beschikking over personenauto’s, bestelbussen en verhuiswagen met laadruimtes van 0,5 tot 21 kuub. Kijk hier voor de autoverhuur. 

Overdekt laden en lossen

Bij de Bo-rent Self Storage vestigingen heeft u de beschikking over steekkarretjes en platte wagens om uw spullen makkelijk van auto naar opslagruimte te vervoeren. Laden en lossen kan bij ons natuurlijk overdekt.