Alles voor uw gemak

Uw gemak staat bij ons hoog in het vaandel. Er zijn allerlei verschillende redenen om spullen ergens op te slaan. Denk aan een verhuizing, verbouwing, lange reis, scheiding of simpel weg omdat u uw huis een keer goed wilt opruimen. Heeft u een bedrijf, dan kan het erg handig zijn om opslagruimte te gebruiken voor de storage van uw archiefmateriaal, goederen of voorraden. Wij van Bo-rent Self-Storage houden rekening met al uw persoonlijke behoeften en zorgen ervoor dat onze diensten naadloos aansluiten op uw wensen. 

Tevreden klanten
Ook al is ons self-storage onderdeel de jongste dochter-onderneming van Bo-rent. Onze ervaring met het opslaan van goederen voor onze klanten gaat al jaren terug. Ons filiaal in Amsterdam, in 2012 geheel vernieuwd, heeft al jaren zeer tevreden zakelijke en pariculiere klanten. Er zijn zelfs zakelijke klanten die al vanaf de opening gebruik maken van onze opslagruimtes. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze klanten zeer tevreden zijn over de service en prijsniveau wat Borent hanteerd.

Alles onder één dak
Doordat u bij ons alles onder één dak kunt regelen kunt u ook alles in één keer regelen. We kunnen ons goed voorstellen dat u tijdens een verhuizing of verbouwing al genoeg aan uw hoofd heeft. Wij bieden de service die u op dat moment kunt gebruiken voor gegarandeerd de laagste prijs.

Jarenlange ervaring
Door onze jarenlange ervaring in de verhuurwereld, weten wij als geen ander wat de zorgen zijn als u op zoek bent naar tijdelijke opslag. Doordat we negen verschillende vestigingen hebben, verspreid door heel Nederland, bent u altijd verzekerd van een opslagruimte in de buurt. En heeft u hulp nodig bij het verplaatsen van uw spullen? Dan staan wij direct voor u klaar met verschillende transportartikelen.
Altijd de beste prijs, DUS geen verrassingen U vindt alle prijzen van onze opslagruimtes op onze website. Het is verstandig om bij alle collega-opslag bedrijven in de regio een offerte aan te vragen. Veel bedrijven hebben tijdelijke acties waardoor het lijkt dat ze goedkoper zijn. Neem contact op met onze manager, hij zal u altijd de goedkoopste prijs aanbieden.

Veilig, verwarmd, droog en toegankelijk Bij Bo-rent Self Storage staan uw spullen niet zomaar onder een dak. Alle vestigingen zijn namelijk voorzien van een nieuw brand- en inbraak-alarmsysteem dat gekoppeld is aan het algemene beveiligingssysteem met doormelding naar een alarmcentrale. Met een eigen unitalarm en alle camera's in de Bo-rent self-storage zijn uw goederen absoluut veilig opgeslagen.
.

Borent Self Storage
Contact
bel de manager