Bo-rent verhuisdozen

Bo-rent verhuisdozen

Onze verhuisdozen zijn niet alleen sterk maar ook nog eens heel eenvoudig uit te vouwen, zodat u ze snel en direct kunt gebruiken.

Verschillende maten opslagunit

Wij hebben altijd diverse maten opslagunits ter beschikking. Onze kleinste opslagunit is 2,5 m3. De grootste 105 m3. Hoeveel een kubieke meter is, hoeven we niet uit te leggen. Hoeveel goederen er in een kubieke meter passen, is iets waar veel mensen zich geen voorstelling van kunnen maken. Om bijvoorbeeld het meubilair van een klein appartement of een studentenwoning op te slaan, is 3 tot 12 m3 vaak al ruimschoots voldoende. 

U huurt bij ons al voor €0,90 per m3 per week. Ga voor een vrijblijvende offerte naar het filiaal van uw keuze of maak gebruik van onze offerte module.

Verhuisdozen kopen bij www.bo-rent.nl

Ruimtecalculator

Prijsindicatie per vier weken

Ter indicatie treft u alle prijzen aan per filiaal per vier weken. Aangezien wij werken met laagste prijsgarantie en dus altijd de goedkoopste willen zijn, passen wij onze prijzen regelmatig aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze vestigingen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Voor alle maten en prijzen kunt het beste contact opnemen met het filiaal naar uw keuze. Onze medewerkers helpen u graag verder. Bovendien kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.