Veel gestelde vragen aan Bo-rent Self Storage

Bo-rent bewaart geen sleutels van uw opslagruimte.
In elk filiaal van Bo-rent mini opslag kunt u een speciaal slot kopen, bij dit slot krijgt u ook een set sleutels.
In elk filiaal heeft u de beschikking over platte karren en of steekwagens.
De huur word automatisch geïncasseerd van uw bankrekening.
U kunt altijd gratis verhuizen naar een grotere en of kleinere ruimte, dit kunt u direct op het filiaal regelen en verhuizen wanneer u dit uitkomt!
Uw opgeslagen goederen zijn niet standaard verzekerd. Wij raden u aan uw goederen aan te melden bij uw eigen verzekering.
Als u de opslagruimte wilt opzeggen, dient u dit schriftelijk te doen en/of per mail. Houdt u wel rekening met een opzeggingstermijn van 14 dagen.
Om een unit te huren bij Bo-rent Self Storage dient u persoonlijk langs te komen.
Wij verhuren de opslagruimte per 4 weken, u hoeft geen langdurig contract te tekenen, zodat u altijd zelf kunt bepalen hoe lang u de opslagruimte huurt.
7 dagen per week, 365 dagen per jaar heeft u toegang tot uw unit.
Bij Bo-rent Self Storage zijn door het hele pand bewakingscamera's en zijn de units ook nog eens optimaal beveiligd en kunt u alleen met uw persoonlijke toegangspas naar binnen. Kortom bij Bo-rent Self Storage is de veiligheid van uw spullen optimaal geregeld!
U huurt een opslagbox bij ons voor 4 weken.
Als u de sleutels bent verloren van uw unit, neemt u contact op met het filiaal, zodat het slot verwijderd kan worden uit de unit en er een nieuw slot (met natuurlijk een set nieuwe sleutels) geplaatst kan worden. Voor het verwijderen van uw slot worden wel kosten in rekening gebracht.
Bo-rent Self Storage heeft opslagruimtes van 2,5 m3 tot 60 m3 beschikbaar, wel kan het per filiaal verschillen welke opslagruimtes er beschikbaar zijn.
U kunt bij Bo-rent Self Storage met de PIN betalen.
Als u een opslagruimte wilt huren bij Bo-Rent Self Storage dient u een legitimatiebewijs en adreslegitimatie mee te nemen.