Bo-Mij Groep

Een kennismaking met de Bo-Mij Groep in Hoorn is de beste manier om u een idee te geven van de organisatie achter Bo-rent Verhuur bv. De Bo-Mij Groep - in 1974 begonnen als bescheiden ijzerwarenwinkel op de Nieuwe Keizersgracht in Amsterdam en uitgegroeid tot een concern met een enorm assortiment en een dienstverlening die zijn gelijke niet kent - heeft inmiddels vijf divisies, te weten:

 

Bo-Rent is de bekendste. Vanuit tientallen vestigingen, met een landelijke dekking, verhuurt Bo-Rent letterlijk alles voor de bouw. Klik hier voor het downloaden van de digitale verhuurgids.

Bo-Mij groothandel, met tientallen vestigingen op haar gebied de grootste van Nederland, levert uit voorraad ruim 32.000 artikelen voor de bouwsector, waaronder ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen en machines.

Skytrain Hoogwerkerverhuur is als onderdeel van Bo-Rent gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers voor alle mogelijke toepassingen.

Boogert Hoogwerkerverhuur is als onderdeel van Bo-Rent gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers op vrachtwagen met chauffeur, van 18 tot 100m, voor alle mogelijke toepassingen.

"Nee verkopen we niet", was begin jaren '70 het devies van de oprichter en directeur van de Bo-Mij Groep, dhr. A.R.S.P. Borgeld. Nu, in deze tijd, geldt dat devies nog steeds.